Fägringsbrinken 25 / Spånga - Flysta / Spånga / STOCKHOLM

Slutpris
6 940 000 kr
Boarea/biarea
97/67 kvm
Driftkostnad
29 488 kr/år
Tomtarea
638 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-08-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Fägringsbrinken såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Fägringsbrinken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Flysta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på återvändsgränd i Flysta finns en helt underbar villaidyll gränsande mot allmänning. Villan är byggt 1938 och tillbyggd 1975. 6 rok varav 3-4 sovrum och en boarea om 140 kvm och biarea 24 kvm. Härligt stort kök med öppen spis, vardagsrum med utgång till stor trädäckad altan med bästa sol läge. Köket har furugolv och övriga golv på entréplanet är hårdvaxad ek. Vid entrén ligger klinker. På nedre plan ligger Nivell golv av borstad furu. 2 sep. WC finns och stort badrum med bubbelbad och bastu på nedre plan. Tomten är spännande med berg i dagen, trädgård samt skogsmiljö, här kan barnen leka, stoja och bygga koja. Välkomna att se detta trevliga hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration