Solhems Hagväg 36 / Spånga - Solhöjden / Spånga / Stockholm

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
60 000 kr/år
Tomtarea
323 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-10-08
Bostaden är såld!

Denna radhus på Solhems Hagväg såldes av oss 2018-10-08. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Solhems Hagväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJARNA! Välkommen till detta fina gavelradhus i populära Solhöjden i Spånga! Huset inrymmer fem sovrum, rymligt vardagsrum, stort kök med matplats vid fönster, två helkaklade badrum, bastu samt separat tvättstuga. Tomten som är friköpt gränsar mot allmänning på baksidan. Garage i länga samt bra parkeringsmöjlighet på gatorna i området. Välkomna till detta centralt och lugnt belägna hus med nära till Spånga Centrum samt kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.