Solhems hagväg 22

Solhems hagväg 22

Slutpris

4 050 000 kr


Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Solhems hagväg 22


Slutpris
4 050 000 kr

Spånga - Solhem— Spånga— Stockholm

Familjeradhus i barnvänliga och populära Solhöjden!

Välkommen till detta radhus i populära Solhöjden i Spånga! Huset inrymmer fem sovrum med bra plats för båda stora sängar och garderobsförvaring. En större klädkammare/ förråd som är perfekt att göra om till ett mindre hemmakontor. Stort och rymligt vardagsrum med sitt charmiga original trägolv som leder dig ut till husets baksida där de finns en mysig trädgård att vistas i. Ljust kök med rymlig matplats för stora sällskap vid fönster, badrum på varje våningsplan och en separat tvättstuga på övervingen.
Tomten som är friköpt gränsar mot allmänning på baksidan. Garage i länga samt bra parkeringsmöjlighet på gatorna i området.

Här är de perfekta familjevänliga området med närhet till bra skolor och aktiviteter så som spånga hallen som är inomhus simhall, IP fotbollsplan, Padelhall, tennishall och bilavstånd till golfbanan. Promenad avstånd till Spånga station där pendeltåg tar dig in till Stockholm city inom 15min. Bra bussförbindelser runt om till närliggandes centrum som Vällingby, Barkarby handelsplats.

Välkomna på visning


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
56 700 kr/år
Tomtarea
224 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-06-16

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Solhems hagväg såldes av oss 2021-06-16. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Solhems hagväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.