Värstagårdsvägen 11 / Spånga - Solhem / Spånga / Stockholm

Slutpris
9 710 000 kr
Boarea/biarea
218/36 kvm
Driftkostnad
42 200 kr/år
Tomtarea
2 067 kvm
Såld
2018-11-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Värstagårdsvägen såldes av oss 2018-11-09. Se alla våra försäljningar i Spånga samt även på Värstagårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spånga - Solhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Solhems unikaste hus från 1910 med den magnifikaste, absolut vackraste tomt om 2067 kvm i strikt engelsk stil, man kan se i området. Huset är i 1,5-plan samt souterrängvåning och tillbyggd del med ett stort sällskapsrum (lämpligt som företagsdel/mottagning mm då egen ingång finns) lämpligt även med generationsboende på entréplanet. Stort dubbelgarage finns.
Huset har stora sällskapsdelar och 4 sovrum, 2 fungerande öppna spisar, 2 badrum, stor tvättstuga, pentry på entréplan och många förrådsmöjligheter. Läget är ett av Solhems absolut bästa med 5 min till pendeltåg, bussar och affärer, skolor och förskolor finns mycket nära.
Välkomna att själva se detta fantastiska hus med centralt läge och den vackraste tomten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.