Stensträngsvägen/3

Stensträngsvägen/3

Slutpris

3 500 000 kr


Steningehöjden— Sigtuna— Nyproduktion

Stensträngsvägen/3


Slutpris
3 500 000 kr

Tillhör projekt BRF Granriket
Steningehöjden— Sigtuna— Nyproduktion

Radhus med 5/6 rum om 139 kvm+ 15 kvm biyta.

Välkommen till Steningehöjden och BRF Granriket.

På Steningehöjden säljstartar vi nu 15 nya suterrängradhus. Husen består av tre våningar med en härlig terrass i söderläge på tredje våning.

Steningehöjden, som ligger mellan Sigtuna och Märsta, är ett relativt nybyggt område där du som boende kan njuta av naturnära friluftsliv, utmärkt kommunikation och en härlig atmosfär. Här bor du nära naturen samtidigt som du har Stockholm och resten av världen inom räckhåll. Bussarna till och från pendelstationen mot Stockholm går ofta och med närheten till Arlanda Flygplats når du resten av världen utan långa restider. På Steningehöjden har barnen nära till sina kompisar, här finns både förskola och F-6 skola inom gångavstånd vilket gör att området passar perfekt för barnfamiljer. För pendlaren
finns det en busshållplats ett stenkast från dörren och på mindre än en timme är man inne vid Stockholms Central. Här är du omgiven av vacker natur med många rekreationsmöjligheter. Till väster finns
Rävsta naturreservat med skogsklädda höjder, öppna betesmarker, motionsspår, ridanläggning och Naturskolan. Under årets varma dagar är ett dopp i Mälaren uppskattat där den närmsta badplatsen är Steningebadet med strand och brygga. Föredrar du solvarma klippor och vacker utsikt tar du enkelt en cykeltur ner till Västerängsudd. Knappa två kilometer från brf Granriket, längst in i Flottviken, finns Märsta Båtklubb som rymmer cirka 200 båtar. Här har kommunens invånare haft tillgång till ett aktivt båtliv i nära 50 år.

I området kommer det, när det är fullt utbyggt, finnas cirka 900 bostäder som är en blandning av villor, radhus och lägenheter. Solurstorget mitt emot Steningeskolan, blir en form av mittpunkt för området. Området har också en egen sporthall som är specialanpassad för basket och gymnastik. Detta är ett boende för dig som värdesätter närheten till naturen men som på ett enkelt sätt vill kunna ta del av Stockholms rika utbud.


Boarea/biarea
139/15 kvm
Avgift
4 999 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-11-27

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Stensträngsvägen/3 såldes av oss 2018-11-27. Se alla våra försäljningar i Steningehöjden

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.