Hammarby sjöstad / Stockholm

Boarea
43.5 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Referensnummer
346 741
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Hammarby Sjöstad

Hammarby sjöstad, i folkmun kallat Sjöstan, är en av Stockholms nyaste och snabbast växande stadsdelar. Här bor du i en modern och marin miljö med känslan av att bo i skärgården och samtidigt ha promenadavstånd till Södermalm och Sickla köpkvarter.

Nöje

Här finns flera restauranger och caféer, matbutiker och gym. Populära och värda ett besök är bland annat Fine Food, Café gården, prisbelönta Magnus Johanssons bageri och Bröd&Salt där många köper färskt bröd på söndagsmorgonen. Nyöppnade Krubb är en storfavorit om du gillar hamburgare!

Rekreation

På våren blommar körsbärsträden i Luma och här åker barnen pulka på vintern. Vill man ha en större utmaning har du Hammarbybacken precis intill, öppet för skidåkning på vintern och med flera motionsspår i det närliggande naturreservatet. Det är alltid människor i rörelse längs med bryggorna utmed vattnet och under de soliga dagarna samlas folk vid den stora bryggan vid Sickla uddes glasskiosk.

Kommunikation

Smidiga kommunikationer åt alla håll gör Hammarby sjöstad till ett populärt område. Genom hela Hammarby sjöstad går Tvärbana mellan Alvik och Sickla köpkvarter. Här går också buss till Slussen och Mariatorget. Härifrån går även den avgiftsfria båten över till Lumabryggan i Hammarby sjöstad. För en liten summa kan du även ta båten m/s Emelie som via Danvikstull tar dig in till Nybrokajen, perfekt för helgutflykten med familjen!

Familjeliv

I området kring Hammarby Sjöstad finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Fördelar

#Bussar
#Båtliv
#Butiksgata/köpcentrum
#Lugnt
#Lokal spårtrafik
#Pendelfärja
#Barer
#Barnvänligt
#Färja
#Hundvänligt
#Cykelbanor
#Växande område
#Sport och friluftsliv
#Restauranger

Kontakta mäklaren
Frågor och svar
  • Fråga ställd av Helene den 22 maj
    Hej Hur ser läget ut för lägenheten på Redargatan 3. Vad är säljarens tidsperspektiv? Vad är tänkt utpris?
    Svar från Michelle Carlsson
    Hej Helene, Säljaren är inte redo att sälja ännu. Om du skulle vilja förhandla så tror jag att bud över 3.350.000kr kan vara av intresse. Varma hälsnin{SMS_2}

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier