Rådmansgatan 43, 4 tr

Rådmansgatan 43, 4 tr

Slutpris

10 100 000 kr


Vasastan— Stockholm

Rådmansgatan 43, 4 tr


Slutpris
10 100 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus, välplanerad lägenhet med södervänd balkong mot gård. Äkta förening. Lugnt toppläge i Vasastan!

Anno 1881-1883. Representativ, välplanerad 3,5:a med rymlig balkong i söder och sol mellan ca 8-17:30 sommartid. Härlig utsikt med högt, fritt läge utmed Vasastans takåsar och föreningens innergård. Lättmöblerat, luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och separat matsalsdel om så önskas. Två eleganta kakelugnar med vackra kronor. Välbevarade originaldetaljer, såsom vackra spegeldörrar, fiskbensmönstrad parkett, kakelugnar och generös takhöjd. Ljus lägenhet med väl tilltagna fönsterpartier i två väderstreck. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, arbetsdel och övriga önskade möbler. Fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin. Delar av lägenheten målades sept - dec 2020. Trapphuset renoverades till perfektion 2020. Ypperlig förvaring i lägenheten med flertalet garderober plus källarförråd om 6,7 kvm. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Äkta förening med mycket god ekonomi, i ståtlig fastighet anno 1883. Lån/kvm var år 2019 enbart 2.015 kr. Föreningen har 4 hyresrätter kvar och 11 uthyrda lokaler.

Fastigheten har ett mycket attraktivt och lugnt läge i Stockholm city. Stort utbud av restauranger, butiker, caféer precis utanför porten. Kort promenad till till Odenplan och Hötorget och ett stenkast till citykärnan. Lekparker finns vid Vasaparken, Vanadislunden och Observatorielunden. För motion, utomhuspool och avkoppling i grönska rekommenderas Vanadislunden samt Hagaparken som man når med ca 10 minuters promenad. I anslutning till Hagaparken finns Brunnsviken med badmöjligheter, kakajuthyrning mm. Mycket goda kommunikationer med T-bana, pendeltåg och SL-buss från Odenplan. Från Sveavägen och Odengatan finns flera busslinjer. Tunnelbana Rådmansgatan finns med uppgång, knappt 50 meter från porten, vid Sveavägen/Rådmansgatan.


Boarea
91 kvm
Avgift
2 416 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.