Igeldammsgatan 16, 3 tr

Igeldammsgatan 16, 3 tr

Slutpris

3 950 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Igeldammsgatan 16, 3 tr


Slutpris
3 950 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Balkong med eftermiddag/kvällssol - Grönskande utsikt - Högt upp i huset - Anno 1932 - Sänkt avgift!

Ljus, mycket välplanerad minitvåa högt upp i huset med balkong i väst och eftermiddag/kvällssol samt grönskande utsikt! 30-talscharm med välbevarade detaljer, såsom fiskbensparkett, spröjsade fönster, nischer, fönsterbrädor i marmor och generös takhöjd. Lägenheten karakteriseras av sitt stora ljusinsläpp från höga och fina fönsterpartier med lugnt läge mot lummig innergård och vy mot himmel och natur. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matplats, skrivbord och övrig önskad möblering. Fullt utrustat kök med platsbyggda detaljer i fin ek och social samt öppen planlösning mot vardagsrum. Mysigt och avskilt sovrum med praktisk skjutdörr. Fräscht badrum utrustat med tvättmaskin. Ypperlig förvaring i lägenheten plus ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Välskött äkta förening med mycket god ekonomi som också äger marken. Belåning på endast 1400 kr/kvm, två uthyrda lokaler, stor kassa och en råvind som dold tillgång. Föreningen disponerar även en uppskattad lummig gård med utemöbler samt eget garage i källaren.

Optimalt, mycket attraktivt läge på lugn gata med direkt närhet till Karlbergskanalen och Kungsholms Strand med sin vackra strandpromenad, slott samt småbåtshamn. Här finns perfekta förutsättningar för mysiga kvällspromenader, löpturer eller bad. Allt ligger inom promenadavstånd, bl.a. ett rikt utbud av restauranger, butiker och caféer. Några populära att nämna är AG, Phil's Burger och Kungsholmens Vinbar. Ett stort utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian med bla. matvarubutiker, klädaffärer, blombutiker, apotek och dagligvaruhandel. Älskar du nybakat bröd på morgonen, hittar du mängder av alternativ i närområdet, t.ex Fabrique, Systrarna Frö, Thelins och Haga Tårtkompani. Missa inte heller trendiga Fryst på Kungsholms Strand, känd för sin kvalitativa glass. Fridhemsplan är en knutpunkt med oslagbara kommunikationer och en av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger endast ett stenkast från huset. Från Fridhemsplan går grön och blå tunnelbanelinje som tar dig in till city på ett par minuter, flertalet innerstadsbussar som linje nr. 1, 3 och 4 och bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Flygbussarna tar dig härifrån snabbt och smidigt till Arlanda.


Boarea
32 kvm
Avgift
1 400 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2021-12-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.