Adolf Fredriks kyrkogata 3, 1 tr

Adolf Fredriks kyrkogata 3, 1 tr

Slutpris

14 100 000 kr


Norrmalm/City— Stockholm

Adolf Fredriks kyrkogata 3, 1 tr


Slutpris
14 100 000 kr

Norrmalm/City— Stockholm

Exklusivt boende i The Corner House! Gemensam takterrass med vy över hela innerstan!

Ytterst välplanerat och exklusivt konceptboende om 146 kvm i Corner House där inga detaljer har lämnats åt slumpen! Stor gemensam takterrass med tveklöst en av de bästa utsikterna över Stockholm och dess landmärken samt garageplats finns att tillgå i huset. Bostaden kännetecknas av ljus och rymd från stora glaspartier vilket förstärks genom öppen planlösning med generösa ytor. Sobert kök med spis från Bertazzoni, bänkskiva i Carraramarmor samt integrerade vitvaror bakom lackerade luckor med mässingsbeslag. Fyra utmärkta sovrum med utomordentligt god förvaring i stilfulla garderober. Minutiöst planerad ljussättning och två extravaganta badrum med asiatisk marmor, mässingsdetaljer och integrerad tvättpelare. Genomgående ekparkett och infällda spotlights i tak samt uttag för tv/data i samtliga rum. Ett magnifikt boende långt utöver det vanliga!

Optimalt belägen i Stockholms eget "Midtown" med perfekt avvägning mellan lugnet på Adolf Fredriks Kyrkogata och ljuv citypuls runt hörnet. Mycket attraktivt läge med direkt närhet till allt kan önskas - här når du Stureplan, Odenplan och Hötorget på ett fåtal minuter. Området kryllar av mysiga caféer, restauranger, butiker samt biografer och flertalet träningsanläggningar. Mycket bra kommunikationer som innerstadsbussar och tunnelbanans gröna linje vid Hötorget. T-centralen tar du dig till på bara några minuter och här finns också pendel- samt regionaltåg samt Arlanda Express.

Välkommen på visning!


Boarea
146 kvm
Avgift
7 908 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 12 (Hiss finns)
Såld
2018-06-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.