Adolf Fredriks kyrkogata 3, 1 tr / Norrmalm/City / Stockholm

Exklusivt boende i The Corner House! Gemensam takterrass med vy över hela innerstan!

Slutpris
14 100 000 kr
Boarea
146 kvm
Avgift
7 908 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 12 (Hiss finns)
Såld
2018-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Adolf Fredriks Kyrkogata såldes av oss 2018-06-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Adolf Fredriks Kyrkogata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm/City är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ytterst välplanerat och exklusivt konceptboende om 146 kvm i Corner House där inga detaljer har lämnats åt slumpen! Stor gemensam takterrass med tveklöst en av de bästa utsikterna över Stockholm och dess landmärken samt garageplats finns att tillgå i huset. Bostaden kännetecknas av ljus och rymd från stora glaspartier vilket förstärks genom öppen planlösning med generösa ytor. Sobert kök med spis från Bertazzoni, bänkskiva i Carraramarmor samt integrerade vitvaror bakom lackerade luckor med mässingsbeslag. Fyra utmärkta sovrum med utomordentligt god förvaring i stilfulla garderober. Minutiöst planerad ljussättning och två extravaganta badrum med asiatisk marmor, mässingsdetaljer och integrerad tvättpelare. Genomgående ekparkett och infällda spotlights i tak samt uttag för tv/data i samtliga rum. Ett magnifikt boende långt utöver det vanliga!

Optimalt belägen i Stockholms eget "Midtown" med perfekt avvägning mellan lugnet på Adolf Fredriks Kyrkogata och ljuv citypuls runt hörnet. Mycket attraktivt läge med direkt närhet till allt kan önskas - här når du Stureplan, Odenplan och Hötorget på ett fåtal minuter. Området kryllar av mysiga caféer, restauranger, butiker samt biografer och flertalet träningsanläggningar. Mycket bra kommunikationer som innerstadsbussar och tunnelbanans gröna linje vid Hötorget. T-centralen tar du dig till på bara några minuter och här finns också pendel- samt regionaltåg samt Arlanda Express.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.