Anders Reimers Väg 4

Anders Reimers Väg 4

Slutpris

4 500 000 kr


Stockholm

Anders Reimers Väg 4


Slutpris
4 500 000 kr

Stockholm

Charmig 2:a på drömadress på Reimersholme - Badplats runt knuten - Förening med egen brygga och båt!

Välkomna till härliga Reimersholme, en oas mitt i stan. Med Pålsundet och Långholmskanalen som granne, hittar ni denna charmiga bostad. Här har ni en 2:a med vackra originaldetaljer, trevlig planlösning samt fönster mot den lugna gården och Anders Reimers Malmgård. Med välplanerade kvadratmeter skapar den här bostaden rum för ett sovrum med plats för större säng, trevligt kök med gott om utrymme för arbetsyta och förvaring, rymligt vardagsrum samt hall med goda avhängningsmöjligheter. När ni vill njuta av picknick i parken eller ett bad, sätt på er tofflorna och badrocken så går ni ner och tar ett dopp vid badplatsen precis utanför porten. Vill ni ta er en tur längs kanalen så kan ni låna föreningens roddbåt, eller så lägger ni er på föreningen privata badbrygga och ser på båtarna som åker förbi. En chans att få både bostad och oslagbart läge i ett!

- Välplanerade kvadratmeter
- Trevlig planlösning med rymliga rum
- Renoverat kök
- Badrum med plats för tvättmaskin
- Badplats utanför porten
- Förening med många faciliteter, såsom badbrygga, roddbåt, bastu och gym.
- Äkta, solid HSB förening med låg belåning

BRF Pålsundet är en bostadsrättsförening på nordöstra Reimersholme i Stockholm. Föreningen är en äkta, solid HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och har extraintäkter på över 2,6 miljoner kr per år. Lån/kvm låg 2022 på 3.634 kr. Föreningen består av 439 lägenheter fördelade på sex fastigheter på Reimersholmsgatan och Anders Reimers väg. Fastigheterna omger Anders Reimers malmgård och vetter mot Långholmskanalen. Husen byggdes och parken anlades av HSB i början av 1940-talet. Arkitekter var Sven Wallander, Helge Widlund och trädgårdsarkitekt Ulla Bodorff. På Reimersholme finns båtklubben RBS, Reimers Båtsällskap med plats för mindre båtar. För föreningens medlemmar finns även härliga gemensamma faciliteter, bl.a. festlokal, övernattningslägenheter, bastu, mindre gym, privat badbrygga och roddbåt.

Reimersholme är en idyllisk oas med direkt närhet till både Mälarens båt & badliv och Stockholms innerstad. Reimersholme erbjuder promenadstråk runt hela ön samt flera fina parker. Här finns även Coop, förskola, lekplats m.m. Hornstulls nya galleria erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker med tunnelbaneanslutning. Flertalet prisade restauranger på andra sidan Reimersholmsbron och Bergsunds strand. Goda kommunikationer med två innerstadsbussar (54 & 66) och cykelavstånd till allt. Röda linjens tunnelbana ansluts till Hornstull, som bara ligger inom 10 minuters promenadavstånd. Den bilburna kommer snabbt iväg norr- och söderut, tack vare Västerbron och Liljeholmsbron. Ett läge utöver det vanliga!


Boarea
44 kvm
Avgift
3 333 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Anders Reimers Väg såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Anders Reimers Väg.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.