Anders Reimers Väg 4

Anders Reimers Väg 4

Slutpris

2 750 000 kr


Södermalm— Stockholm

Anders Reimers Väg 4


Slutpris
2 750 000 kr

Södermalm— Stockholm

Färgglad funkisetta beläget på drömadress på Reimersholme!

Färgglad funkisetta beläget på drömadress på Reimersholme!
Välkomna till härliga Reimersholme, en oas mitt i stan. Här bor ni med Pålsundet och Långholmskanalen som granne, badbryggor, promenadstråk men även pulserande Hornstull centrum inom några minuters promenad. I port fyra här på Anders Reimers väg hittar ni denna pärla. En färgglad funkisetta med vackra trägolv och stora fönsterpartier med utsikt mot de kullerstensklädda gatorna och Anders Reimers Malmgård. Här får ni välplanerade 22 kvadratmeter som skapar ett fint utrymme för matlagning i det ordentliga köket, umgänge med vänner i allrummet och för årets högtider finns det plats att duka upp långbordet. När utemiljön lockar kan ni enkelt njuta av picknick i parken eller ett bad. Sätt på er tofflorna och badrocken så går ni ner och tar ett dopp vid badplatsen precis utanför porten. Vill ni ta er en tur längs kanalen så kan ni låna föreningens roddbåt, eller så lägger ni er på föreningen privata badbrygga och ser på båtarna som åker förbi. En chans att få både bostad och oslagbart läge i ett!

Här på Anders Reimers väg tillhör ni som boende en fin förening med alla tillgångar såsom bastu intill vattnet, hobbyrum med arbetsbänkar och lite verktyg, föreningslokal i ett annex till Malmgårdshuset, övernattningslägenheter, roddbåt vid brygga (med motor att använda till), ateljé samt gym. Sedan finns det även en box i återvinningsrummet som är ägd av företaget Ihopa, där man kan boka och låna allt ifrån sällskapsspel, verktyg, steamer, högtalare, fritös, glassmaskin etc, helt utan kostnad. Dessutom är Brf Pålsundet en äkta, solid HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och har extraintäkter på över 2,6 miljoner kr per år. Lån/kvm låg 2022 på 3.634 kr. Föreningen består av 439 lägenheter fördelade på sex fastigheter på Reimersholmsgatan och Anders Reimers väg. Fastigheterna omger Anders Reimers malmgård och vetter mot Långholmskanalen. Husen byggdes och parken anlades av HSB i början av 1940-talet.


Boarea
22 kvm
Avgift
1 812 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1,5 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Anders Reimers Väg såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Anders Reimers Väg.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.