Artillerigatan 29, 2 tr

Artillerigatan 29, 2 tr

Slutpris

3 000 000 kr


Östermalm— Stockholm

Artillerigatan 29, 2 tr


Slutpris
3 000 000 kr

Östermalm— Stockholm

Mycket smart planerad etta i toppskick och bästa adress!

Nu har du chansen att förvärva denna charmiga och välplanerade etta på en av Östermalms bästa adresser! Bostaden är i genomgående toppskick med bland annat nytt kök med bra förvaring och bra arbetsytor. Även badrummet är nytt och uppfyller alla dina behov. Stora fönsterpartier mot innergården ger dig mycket ljusflöde i hela bostaden. Hela bostaden är genomgående ljus med vitmålade väggar och vitt golv. Tillsammans med mörkare nyanser av snygga materialval i bland annat köket, får du en känsla av en riktigt elegant lägenhet. Badrummet är nyrenoverat med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. En perfekt etta för dig som gillar att nyttja varje kvm och vill bo på en av Östermalms absolut bästa adresser!

Här finner du dig i hjärtat av Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. För den hälsomedvetna finns flertalet bra alternativ, bland annat Doctor Salad som du hittar på Sibyllegatan intill Östermalmstorg. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på omåttligt populära Wienercaféet. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen till ditt nya hem!


Boarea
23 kvm
Avgift
1 376 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.