Baltzar Von Platens Gata 6, 4tr

Baltzar Von Platens Gata 6, 4tr

Slutpris

4 100 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Baltzar Von Platens Gata 6, 4tr


Slutpris
4 100 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Perfekt 2:a med mycket charm och toppläge på nedre Kungsholmen!

*** ACCEPTERAT PRIS! Välkomna in till en fin och mycket välplanerad 2:a med ett högt läge i huset! Vackra golv och bevarade detaljer! Bostaden är belägen på populära Baltzar von Platens Gata på nedre Kungsholmen. Lägenheten erbjuder fina fönsterpartier med spröjs och generöst ljusinsläpp, serveringsskåp i original, speglade dörrar samt vackra golv som löper längs med lägenhetens alla rum. Härligt vardagsrum, snyggt och modernt kök med glasparti in mot sovrummet samt en inre möblerbar hall som idag fungerar som matplats.

Här bor du i ett lugnt och mycket populärt kvarter med områden som erbjuder all närservice man kan tänkas behöva. Fridhemsplan ligger endast en kort promenad bort, här myllrar det av restaurange, caféer och butiker såsom Åhlens, Plagg och Västermalmsgallerian. Ett stenkast bort finner du också vatten och grönska samt kommunikationer som tar dig till Stockholm city på under 10 min.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 741 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.