Bastugatan 2, 4tr. / Södermalm - Mariaberget / Stockholm

Slutpris
5 700 000 kr
Referensnummer
124 009
Boarea
95 kvm
Avgift
4 785 kr/mån
Driftkostnad
470 kr/mån
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bastugatan 2, 4tr. såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Mariaberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna underbart ljusa hörn-fyra om 95 kvm med fransk balkong och garageplats på Bastugatan som betraktas som en av Stockholms mest attraktiva adresser.
Här återfinns ett lättmöblerat vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot nyrenoverat, fullutrustat kök som erbjuder middagar för större sällskap. Toppfräscht nyrenoverat duschrum, tre ljusa sovrum i varierande storlek samt en gäst WC.
Här är det nära till både lugna och mysiga kulturkvarter med caféer, restauranger och gallerier samt Söders puls med dess stora utbud på barer, teatrar, och inte minst sommarens uteserveringar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.