Bastugatan 45, 4/4 tr / Södermalm / Stockholm

Välplanerad tvåa högt upp över takåsarna på pittoreska Mariaberget!

Slutpris
3 805 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 581 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bastugatan såldes av oss 2018-08-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bastugatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ytterst välplanerad och delvis nyrenoverad tvåa om 35 kvm på pittoreska och kulturhistoriska Bastugatan. Bostaden som ligger högst upp i fastigheten är lättmöblerad och i mycket fint skick med väl valda material. Vardagsrummet har härligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck och här ryms både soffgrupp och matplats. Såväl kök som badrum är mycket fräscha. Sovrummet har bra storlek med plats för bredare säng. De platsbyggda garderoberna ger maximal förvaring. Föreningen har en trevlig grönskande trädgård och dessutom takterrass som bjuder på en slående utsikt över takåsarna och några av Stockholms landmärken. Här är en bostad som helt enkelt är lätt att tycka om!

Mariaberget är ett idylliskt område med vackra bevarade kulturbyggnader samt kullerstensbelagda gator. Omtalade Monteliusvägen finner ni ett stenkast bort med vidunderlig vy över Riddarfjärden. Önskas lite mer liv och rörelse finner ni Mariatorget en promenad bort med dess rika utbud av caféer, restauranger och folkliv. Hornsgatan erbjuder ett utmärkt serviceutbud och kommunikationerna är mycket goda i området med buss, tunnelbana och pendeltåg.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration