Bergsgatan 34, 5 tr

Bergsgatan 34, 5 tr

Slutpris

10 400 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Bergsgatan 34, 5 tr


Slutpris
10 400 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Vindsvåning med totalyta om 102 kvm med takterrass!

Varmt välkomna en fantastisk vindsvåning i byggnad uppförd 1882 precis intill Kungsholmstorg! Här bor du förstklassigt med faciliteter så som en solig takterrass/balkong, kakelugn, vedspis och en lyxig bastu. Våningen är ljus och luftig och har vindskaraktären bevarad med flertalet takfönster, takkupor och synliga takbjälkar. Genom entrén kommer ni direkt till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök utgör själva navet i bostaden och är den naturliga platsen där familj och vänner samlas och umgås. Köket är smakfullt med hög maskinell standard och en köksö med både diskho, spishäll och förvaring. I vardagsrummet ryms både soffgrupp, mediamöbel och matsalsmöblemang. Här finns även en vacker och fungerande kakelugn. Tre ordentliga och rofyllda sovrum, där master bedroom har utgång till den härliga takterrassen med strålande utsikt över takåsarna. Helkaklat duschrum och lyxig bastu med fönster över Rådhustornet. Läget är optimalt med promenadavstånd både till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand, Kungsholms strand och Stockholms city. I närheten finns flertalet restauranger, caféer, butiker och livsmedelsaffärer. Bättre än såhär kan ni inte bo!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
89/13 kvm
Avgift
5 368 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-11-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.