Bergsgatan 21

Bergsgatan 21

Slutpris

8 800 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Bergsgatan 21


Slutpris
8 800 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

VISNING tisdag 23/2

Maila erik.akerberg@maklarhuset.se för att boka dig till visning.

Stallet som blev tvättstuga som blev magiskt gårdshus med 66kvm boa och 10kvm bia i den äkta föreningen Valnöten 4 fick 2002 sin nuvarande disposition. Vacker fastighet i två plan med uteplats och innergård utanför. Karaktäristiska svarta plåttak med takavvattning och spröjsade fönster och vita foder som kontrasterar tidlöst mot fasadkulören. Tanken är inte långt från Karlsson på taken, men på marken.

Invändigt högt i tak med synliga takstolar och putsade väggar, eller väggar med stående panel, platsbyggd förvaring på många ställen som utgör riktigt praktisk förvaring. Välutrustat kök med integrerade Smeg- maskiner och utmärkt beredningsytor och förvaring. Medan matkonstnären tillreder måltiden kan man sitta på köksbänken och sedermera ta samtalet vidare till långbordet i matsalen. Inga problem att sitta upp till 10 personer i matsalen. Det stora som mindre sällskapet dinerar högtidligt här såväl vardagligt som till fest. Ute på altanen/gården kan man sitta ännu fler. Som du förstår så nyttjar säljarna sin bostad till att umgås med fina vänner och familj. Stort matsalsbord utgör också fin arbetsyta om man delvis arbetar hemma. Under sommarhalvåret flyttar verkligen vardagsrummet ut till gården för avkoppling, måltider, fika, grilla, odla, mecka med cykel med mera. Det gamla klassiska gäller även här - din fantasi sätter gränsen. Hur som helst finns det björnbär, jordgubbar, krusbär, timjan, klätterrosor och en uppsjö av ängsblommor på innergården. Dessutom är den stängd så den är lugn och privat. Övervåningen har högt i tak och plats för möbelgrupp och avkoppling. Genomgående ljust golv och väggar och flera ljuskällor skapar sober karaktär. Stilsäkert badrum i mörka toner kontrasterar elegant mot det kubistiska golvet. Entrén bjuder riktigt bra förvaring som sväljer såväl ytterkläder som större delen av hushållets klädgarderob.

Mer centralt än att bo i Brf Valnöten 4 som bildades 1992 med hus från 1884 med 11 andra medlemmar går knappast. Gångavstånd till Arlanda Express, givetvis T-bana och bussar bokstavligen runt hörnet, eller absolut närhet till restauranger, matbutiker och närservice.


Boarea/biarea
66/10 kvm
Avgift
3 322 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5
Såld
2021-02-26

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2021-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsgatan.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.