Borgmästargatan 10B, vån 5/5

Borgmästargatan 10B, vån 5/5

Slutpris

2 935 000 kr


Katarina - Sofia / Södermalm— Stockholm

Borgmästargatan 10B, vån 5/5


Slutpris
2 935 000 kr

Katarina - Sofia / Södermalm— Stockholm

Charmig etta högst upp i pelarhuset anno 1884!

Varmt välkommen denna charmiga etta på Borgmästargatan 10B . Här bor du i pelarhuset med bevarad charm anno 1884 såsom stora fönster med djupa nischer, generös takhöjd och en vacker kakelugn! Mycket välskött förening med med de stora renoveringarna bakom sig. En lugn oas mitt i det livliga kvarteret, där bekvämligheter finns runt varje hörn. Promenader till lokala butiker och restauranger är lika nära som att ta en kaffepaus på Nytorgets uteserveringar eller njuta av sommardagar i skuggan av träden i Vitabergsparken.

När du kliver in genom entrén möts du av en rymd som genast fångar din uppmärksamhet, tack vare den generösa takhöjden. Förvaring är inget att oroa sig för tack vare den stora garderoben med walk-in closet känsla. Rummet bjuder in med sina stora fönster som släpper in naturligt ljus och en fantastisk överblick över stads pulsen. Köket är en praktisk plats med gott om utrymme för matlagning och förvaring. Sovalkov med plats för en 1,40 säng samt tillhörande möblemang. Här finns en spännande möjlighet att forma boendets karaktär efter din egen stil och behov, och skapa ett hem där du kan trivas och känna dig helt hemma.


Boarea
24 kvm
Avgift
2 072 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Borgmästargatan såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Borgmästargatan.

Boka värdering

Natalie Magnusson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.