Celsiusgatan 4, 1 tr / Kungsholmen / Stockholm

Optimal tvåa med ett toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
3 490 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 285 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Celsiusgatan såldes av oss 2018-08-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Celsiusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt tvåa med en optimalt planerad planlösning, vackra fönsterpartier och charmigt plankgolv! Öppen och inbjudande entré samt praktiskt kök med kvalitativa och rostfria vitvaror. Fint vardagsrum med stora fönster som släpper in mängder med ljus! Mysigt och rymligt sovrum som även rymmer garderober. Lägenheten är belägen på en lugn gata i en välskött fastighet i populära Brf Järnvägsmannen. Det finns trapphusbalkonger i trapphuset.

Här bor du med ett optimalt läge på Kungsholmen med närhet till både Fridhemsplan, Kungsholmstorg, Kungsholms strand och Stockholms city. Mer centralt kan du inte bo!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration