Döbelnsgatan 95, 3tr

Döbelnsgatan 95, 3tr

Slutpris

3 510 000 kr


Vasastan - Sibirien— Stockholm

Döbelnsgatan 95, 3tr


Slutpris
3 510 000 kr

Vasastan - Sibirien— Stockholm

Välplanerad etta med chans att skapa ditt drömboende!

Varmt välkommen till en välplanerad etta med stor potential! Bostaden erbjuder ett rymligt allrum där det finns plats för säng, soffa och soffbord. I allrummet är det ett fint ljusinsläpp via tre fönster som har utsikt över Döbelnsgatan. Köket erbjuder gott om förvaring bakom fronter i trä och även bra arbetsyta. Här får du plats med en matgrupp om 4 personer. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter i fem platsbyggda garderober som du finner i hallen. Möjlighet till att göra lägenheten till en mini tvåa, se alternativ planritning. Här har du lägenheten som du kan skapa ditt drömboende i!

Bostaden ligger i en välskött fastighet där föreningen har god ekonomi och erbjuder därmed låg avgift. Här finns garage i källaren och en stor grönskande innergård, perfekt för grillkvällar eller härliga dagar i solen. Fastigheten ligger högt upp på Döbelnsgatan med Vanadisparken runt hörnet och ett stort utbud av både restauranger, pubar och caféer i närkvarteret samt goda kommunikationer med både buss,T-bana och pendeltåg

Varmt välkommen på visning!


Boarea
39 kvm
Avgift
985 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.