Drakenbergsgatan 4

Drakenbergsgatan 4

Slutpris

3 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Drakenbergsgatan 4


Slutpris
3 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

Balkong - sovalkov - låg avgift - Hornstulls kontinentala atmosfär. Check!

Denna välskötta och välplanerade 1:a med sovalkov är den perfekta lägenheten för dig som vill bo i en harmonisk miljö med närhet till stadens puls. Belägen på den fridfulla Drakenbergsgatan har du allt du behöver inom räckhåll. Njut av Tantolunden och Hornstulls breda utbud av restauranger, caféer, butiker, vackra promenadstråk längs vattnet och stora grönområden.
Dessutom har du närhet till kommunikationer, såsom tunnelbanans röda linje och flertalet bussar, vilket gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm

En av höjdpunkterna med denna bostad är den mysiga balkongen som vetter mot en tyst och lugn innergård. Här kan du njuta av eftermiddags och kvällssolen medan du kopplar av och andas in frisk luft. Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer både en matplats och soffmöbler. Sovalkoven ger dig möjlighet att skapa en avskild och bekväm sovyta. Köket är välutrustat med moderna apparater, inklusive diskmaskin, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

I denna välskötta förening finns flera bekvämligheter till sina boendes förfogande, inklusive en festlokal, tre gästlägenheter, hobbylokal, bra tvättstugor, barnvagnsrum och cykelrum. Föreningen har en sund ekonomi tack vare intäkter från uthyrning av lägenheter och lokaler, vilket ger trygghet och stabilitet för boende.


Boarea
36 kvm
Avgift
1 646 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-10-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Drakenbergsgatan såldes av oss 2023-10-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Drakenbergsgatan.

Boka värdering

Elenore Lövgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.