Eastmansvägen 11

Eastmansvägen 11

Slutpris

13 050 000 kr


Vasastan— Stockholm

Eastmansvägen 11


Slutpris
13 050 000 kr

Vasastan— Stockholm

Stadsradhus i två plan med Vasaparken som närmsta granne!

Unikt stadsradhus som ger ett modernt och bekvämt boende centralt i Vasastan! Entréplanet inleds med en inbjudande liten uteplats alldeles utanför hallen, som i sin tur har bra förvaring bakom skjutdörrar och ett generöst ljusinsläpp. Ett luftigt vardagsrum som är öppet mot det fullt utrustade och stilrena köket, inrett med högblanka luckor och integrerade vitvaror. I anslutning ligger matrummet med fint tapetserade väggar och härligt fönsterparti. Härifrån nås trappan som tar er upp till övre plan. Tv/arbets-rum med plats för sällskapsmöbler och ingång till de 3 rymliga sovrummen. Master bedroom har rikligt med förvaring och en supercharmig platsbyggd sovalkov. Bostaden har 2 välutrustade badrum praktiskt placerade på vardera planet.

Här bor du i en välskött förening som äger marken och vars goda ekonomi tillåtit avgiftsfri januari de senaste åren. Garaget ligger i markplan och nås bekvämt via hissen.
Fastigheten har ett perfekt läge i Vasastan med Vasaparken alldeles intill. Här erbjuds ett stort utbud av aktiviteter, caféer, populära och omtalade restauranger samt all annan möjlig service.
5 minuters gångväg till Odenplan med bussar, pendeltåg och tunnelbana.

Varmt välkomna på visning! Ett stadsradhus som detta, i lugnt läge med fönster i två väderstreck och 3 sovrum erbjuder ett mycket attraktivt innerstadsboende.


Boarea
103 kvm
Avgift
3 833 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-10-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.