Erstagatan 16, 1 tr / Södermalm/Sofia / Stockholm

Yteffektiv och charmig mini 2:a!

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
2 904 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Erstagatan såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Erstagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm/Sofia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna yteffektiva och charmiga mini 2:a om 49 kvm i attraktiva kvarter! Den välkomnande hallen leder er på original fiskbensparkett in i lägenheten. Redan här blir man påmind om den höga takhöjden om ca 2,8 m. Ett stort vardagsum med social och öppen planlösning till köket inbjuder till umgänge och gör det lätt att umgås i. Vidare finner ni ett separat mindre sovrum, helkaklat duschrum med bekvämligheter som tvättmaskin och underliggande skön golvvärme. Köket håller hög maskinell och materiell standard och ramas in av det vackra serveringsskåpet från byggåret och bardisk med sittplatser för ca 4 personer. Bo i populära Katarina-Sofia området på Södermalm med mysig småstadskänsla och närhet till Nytorgets puls och grönskande parker som Vitabergsparken.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration