Essinge Brogata 39, 4 tr / Kungsholmen - Lilla Essingen / Stockholm

Slutpris
1 600 000 kr
Referensnummer
109 388
Boarea
21 kvm
Avgift
1 888 kr/mån
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Essinge Brogata 39, 4 tr såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Lilla Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En renoverad och optimalt planerad 1:a med alkov! Gott om förvaring via flertalet garderober och skåp. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Vacker fiskbensparkett betsat 2009 och vitmålade väggar. Lägenheten är otroligt yteffektiv med sin praktiska alkov med förvaringlösning och dess väldisponerade ytor. Köket renoverades under 2011 och badrummet renoverades under 2010, båda i en tidlös och stilfull stil.

Solid och äkta bostadsrättsförening med de stora renoveringarna bakom sig.

Här bor ni med närhet till service, buss som tar dig till Fridhemsplan och tvärs över innerstaden, grönområden och vatten. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.