Essingestråket 38 / Kungsholmen - Stora Essingen / Stockholm

Nyrenoverad 2:a med radhuskänsla och sjöutsikt!

Slutpris
2 570 000 kr
Boarea
34,5 kvm
Avgift
1 919 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Essingestråket såldes av oss 2018-02-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Essingestråket

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Stora Essingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna fantastiska "minitvåa" med egen uteplats och en hänförande sjöutsikt - här bor man med påtaglig radhuskänsla! Hela lägenheten präglas av vackra materialval, ljusa väggar, ekparkett och gott om förvaring. Exemplariskt planerad med separat kök -och sovdel samt stort och lättmöblerat vardagsrum. Helkaklat badrum i stilrent utförande. Lägenheten erbjuder dessutom stora fönsterpartier, vilket ger rikligt med ljusinsläpp. Från vardagsrummet når ni en underbar uteplats med utsikt över Mälarens glittrande vatten - med soltimmar hela dagen! Trädgården ägs gemensamt av medlemmarna i föreningen. En uteplats motsvarande en balkong disponeras av lägenhetsinnehavaren.

Läget på Stora Essingen är optimalt med unika fördelar. Här bor man i stan samtidigt omgiven av Mälarens glittrande vatten och en underbar skärgårdskänsla med både båtliv och bad. Från lägenheten är det kort gångavstånd till Essingetorgets serviceutbud med mataffärer och restaurangliv. Mycket bra kommunikationer i form av både buss och tvärbana som snabbt tar dig in till city.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration