Falugatan 7

Falugatan 7

Slutpris

8 300 000 kr


Vasastan / Röda bergen— Stockholm

Falugatan 7


Slutpris
8 300 000 kr

Vasastan / Röda bergen— Stockholm

Otroligt smakfull och genomtänkt 3a med bevarade originaldetaljer och garageplats!

Varmt välkomna till denna helrenoverade 20-tals pärla med mängder av bevarade originaldetaljer, genomgående och social planlösning samt garageplats!

På denna mysiga och lugna gata i Röda Bergen, en av Vasastans prime locations, hittas denna vackert röda byggnad med snidade dörrar och spröjsade fönster. Direkt när du kliver in i hallen möts du av sobra färgval som genomgående kännetecknar detta boende. I hallen finns ett vackert serveringsskåp som förhöjer 20-tals känslan samt bidrar till förvaring i lägenheten. Bakom de speglade luckorna ryms både serveringsfat, glas, linne och handdukar. Häng upp jackan på en av de vackra ankarkrokarna i hatthyllan ställ av skorna på marmorgolvet och kliv vidare in i lägenheten.

Vardagsrummet nås direkt fram från hallen och har perfekt plats för soffa och TV-hörna. Ljusinsläpp från både kök och sovrum ger en härligt luftig känsla väl kombinerat till den lyxiga känsla som färgvalen inger. Via de vackra dubbeldörrarna går det att välja på en öppen eller stängd planlösning mot köket. Perfekt om du vill stänga till när någon lagar mat och någon annan vill se på TV, eller hellre vill ha ett trevligt mingel där gästerna kan röra sig fritt mellan rummen. Kök och matplats öppnar upp sig på ett fantastiskt sätt med stora ytor och plats för precis det du önskar.

Det vackra köket i massivt trä med handmålade luckor samt beslag och blandare i mässing är som ett konstverk i rummet. Kronan på verket blir den vackra bänkskivan i marmor som tillsammans med de kaklade väggarna skapar en modern bistro-känsla i rummet. Det profilerade kaklet, vinkylen, fläkten från Fjäråskupan och ugn samt induktionshäll från Miele är några fler av de lyxiga detaljer som gör detta rum. Den trevliga köksön gör rummet socialt och perfekt för att underhålla gäster och kunna prata om livet över ett glas samtidigt som dom får slå sig ner runt matbordet som rymmer många gäster. Fullstor diskmaskin från Asko får heller inte missas.

Med genomgående planlösning har man på andra sidan vardagsrummet det större sovrummet. Här passerar man vackert speglade dörrar från byggåret som bakom den ena dörren gömmer tvättmaskin och torktumlare från Miele. Även här har man omsorgsfullt målat om och lagt klinker i marmor på golvet under maskinerna. Mitt emot hittar ni den rymliga walk-in-closet som med ordentlig takhöjd har en riktigt bra rymd för förvaring. Vidare till sovrummets otroliga harmoni som skapas av ett högt läge mot gården, två trappor upp. Den mjuka heltäckningsmattan och trädens grenar utanför fönstret skapar en lugn plats att sova på. För att se till att man har förvaring till ytterligare kläder och skor har väggen prytts med en genomtänkt garderobsvägg med upplyst förvaring från golv till tak.

Det andra sovrummet vetter även det mot den trevliga gården. Rummet är idag inrett som kontor men fungerar även utmärkt att förvandla till gästrum, barnrum, sovrum eller varför inte en kombination av dessa. Även här finns platsbyggd förvaring i original som renoverats på stilfullt vis. Utrymme för både skrivbord och säng eller annat önskat möblemang. Även här hittas den mysiga heltäckningsmattan.

Sist men inte minst har vi det otroliga badrummet. Inte heller här har man gjort avkall på några detaljer. Här vill du starta varje morgon och njuta av materialvalen. Tvättställ med handdukshängare, väggskåp för förvaring och vikbara duschväggar i glas kombineras perfekt med det stilrena kaklet. Burlington går igen i materialen och detaljerna går i krom.


Föreningen:
Utöver den fantastiska bostaden får inte heller missas den trevliga föreningen. Medlemmarna har en stor, lummig innergård som blir som en alldeles egen oas med både loungedel och grillplats under ekarna. Här finns möjlighet för den med gröna fingrar att ha en egen pallkrage där växterna frodas i härligt söderläge. En lekyta finns på gården och blir ett bra komplement på hemmaplan till områdets många lekplatser. Föreningen har även en fantastisk fördel för den som har bil då de har ett garage med plats till var och en av bostäderna i huset. Uppfarten är uppvärmd och under 2023 drogs el in i garaget för att framöver kunna installera laddplatser. Vill man inte själv nyttja platsen finns möjlighet att hyra ut den. I tillägg ingår både TV och bredband i avgiften.


Boarea
72 kvm
Avgift
3 278 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0,5 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Falugatan såldes av oss 2023-11-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Falugatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.