Fatburs Kvarngata 27, 5tr. / Södermalm / Stockholm

Slutpris
4 425 000 kr
Referensnummer
137 124
Boarea
85 kvm
Avgift
4 786 kr/mån
Driftkostnad
481 kr/mån
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fatburs Kvarngata 27, 5tr. såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt läge, i hjärtat av Södermalm finns denna underbara lägenhet om 85 inbjudande kvm på våning 5. Här återfinns en underbar balkong som erbjuder utsikt från hög höjd i västerläge. Trevligt och lätt möblerat vardagsrum, fullutrustat kök med större matplats, två rofyllda sovrum i varierande storlekar samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. Ett optimalt boende med bra förvaringsmöjligheter, fina ytskickt samt ett större förråd i anslutning till hallen.
Har bor ni med Medborgarplatsen och Mariatorgets breda serviceutbud runt hörnet. Stor närhet till allmänna kommunikationer. Pendeln tar dig direkt till Arlanda samt Uppsala. Denna lägenhet bör upplevas. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.