Fatburs Kvarngata 7, 2 tr

Fatburs Kvarngata 7, 2 tr

Slutpris

3 800 000 kr


Södermalm— Stockholm

Fatburs Kvarngata 7, 2 tr


Slutpris
3 800 000 kr

Södermalm— Stockholm

Genomgående bostad med balkong mot gård - Stor potential - Möjlig 3:a - Närhet till allt!

Genomgående bostad med balkong mot gård - Stor potential - Möjlig 3:a - Närhet till allt!

Längtar ni efter ett hem med möjlighet att sätta er egna prägel på?
Då har ni kommit rätt!

Varmt välkomna till Fatburs Kvarngata 7, beläget på Södermalms bästa läge för kommunikation. Här har ni nära till södra station, flera busslinjer samt tunnelbanans röda och gröna linje. Ni bor även i Södermalms nav av restauranger, caféer, och ett flertal träningsanläggningar. Ett perfekt läge för er som gillar att bo nära allt!

Här har ni en välplanerad bostad med genomgående ljusinsläpp, trevlig planlösning och en härlig balkong mot föreningens gård. Med enkla medel finns det möjlighet att skapa en trea - där sovrummen ligger mot lugnt parkläge, kök och vardagsrum förenas samt balkongen som naturligt blir en förlängning av vardagsrummet. Självklart går bostaden även att ha kvar som en rymlig tvåa, perfekt för 1-2 personer!

Låter det här som ert nästa hem?
Tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare!

Här på Fatburs Kvarngata 7 bor ni i Brf Brinckan 1 som är en äkta förening och består av 106 bostadsrätter samt 4 lokaler. Brf Brinckan 1 en välskött förening med många gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum, miljörum, grovtvättstuga, gästlägenhet och bastu. Föreningen har även en fin trädgård med utemöbler, perfekt för varma sommardagar. Föreningen är även delaktig i Södra Stations Garagesamfällighet med ca 700 garageplatser i området. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.


Boarea
66.5 kvm
Avgift
6 439 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-01-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fatburs Kvarngata såldes av oss 2024-01-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Kvarngata.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.