Fleminggatan 107, 3 tr

Fleminggatan 107, 3 tr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 107, 3 trKungsholmen— Stockholm

Ljus och välplanerad sekelskiftespärla med kakelugn och toppläge på Kungsholmen!

Ljus och ytterst välplanerad sekelskiftespärla i bra skick. Stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak, speglade dörrar och vackra trägolv. Elegant kakelugn skapar charm och känsla. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och smakfullt, helkaklat badrum. För extern förvaring finns ett källarförråd. Balkong finns i trapphuset utanför lägenheten. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1909 med vackert trapphus och hiss.

Toppläge på Kungsholmen nära Fridhemsplan samt närhet till både Norr Mälarstrand och Kungsholms strand. Kort promenad ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Trevliga kvartersresturanger av hög klass finns i närområdet. För rekreation och motion finns fina motionsspår vid idylliska Karlbergs slott samt även vackra Kronobergsparken. Bara något kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. T-bana blå (100 m) och T-bana grön (300 m) nås på kort promenad. Matbutiker som Coop, Ica och Willys nås på bara några hundra meters avstånd. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring.


Boarea
36 kvm
Avgift
2 294 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2024-03-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.