Flottbrovägen 23

Flottbrovägen 23

Slutpris

2 725 000 kr


Stora Essingen— Stockholm

Flottbrovägen 23


Slutpris
2 725 000 kr

Stora Essingen— Stockholm

Välplanerad tvåa med centralt läge i en av Essingens bästa bostadsrättsföreningar

- Optimal planlösning, god takhöjd och vacker fiskbensparkett
- Bredband i avgift
- Nära Essingetorget, buss och tvärbana
- Mycket lågt belånad förening med dolda tillgångar och intäkter
- BRF Äger mark
- BRF har 18st garageplatser

Det är ett nöje att presentera denna tvårummare med utmärkt planlösning på en attraktiv adress. Till höjdpunkterna hör ett stort och ljust vardagsrum med god takhöjd, ljusmålade väggar och en vacker fiskbensparkett, ett yteffektivt kök med praktiska arbetsytor och genomtänkta förvaringslösningar, ett ljust och rogivande sovrum, ett ljuskaklat och fräscht badrum med fondvägg och regndusch samt en trevlig hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna.

Här bor du i BRF Klädstrecket 24, en av Stora Essingens bästa bostadsrättsföreningar. Föreningen äger marken, har dolda tillgångar, stabila intäkter från lokaler samt en mycket låg belåningsgrad på 1752 kr/kvm (årsredovisning 2019). Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd och gemensam välvårdad trädgård med pergola, grill, trädgårdsmöbler och härliga stora gräsytor.

Med adressen kommer närhet till det bästa som Stora Essingen har att bjuda! Med några minuters gångavstånd når man enkelt en av öns alla badplatser med bryggor, strand och soldäck. Utöver detta är det nära till Stora Essingens utbud av matbutik, restauranger, caféer, kemtvätt, gym och mycket annat. Här bor du även nära kommunikationer. Utanför porten finns närmsta busshållplats där 1:ans buss tar dig till Fridhemsplan på endast ca 12 min och det är kort gångavstånd till tvärbanan.

Missa inte chansen att köpa en tvåa helt utöver det vanliga! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mathias vid intresse.


Boarea
34 kvm
Avgift
1 759 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1
Såld
2021-03-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.