Fredriksdalsgatan 16

Fredriksdalsgatan 16

Slutpris

3 780 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Fredriksdalsgatan 16


Slutpris
3 780 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Sjöstadens bäst planerade 40,5 kvm om 2rok är nu till salu!

- Magiskt bra planerad
- Sociala Sällskapsytor
- Kök med all maskinell utrustning
- Balkong i sydvästläge
- Tidlös design
- God ljustillförsel
- Mycket god förvaring
- Vackra promenadstråk längs vattnet
- Vatten runt hörnet
- 1rok omgjord till 2rok
- Pärlband av Caféer och Restauranger runt hörnet
- Bra välskött förening som äger marken

Hjärtligt välkomna in till denna pärla belägen in vid det allra mest attraktiva kvarter i Hammarby Sjöstad! Genomgående planlösning som osar luftigt, smartness och finess. Inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och mycket bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Här går inga kvadratmeter till spillo i hall utan är perfekt planerad för sitt syfte. I anslutning till hall finner ni bostadens badrum med stilren kommod, tvättmaskin/torktumlare samt duschdel. Vidare in finner ni den öppna delen mellan kök och vardagsrum, här får ni plats med ett bord för 4-6 personer samt möblering för vardagsrum utan att det blir trångt. I vardagsrummet finner ni även en platsbyggd garderobslösning med mycket goda förvaringsmöjligheter. Köket har en ljus trä kulör som matchar perfekt med det övriga skandinaviska inslagen i bostaden. God förvaring med över/underskåp samt all maskinell utrusning såsom Diskmaskin, Kolfilterfläkt och och induktionshäll. Genom den vackra och tidlösa skandinaviska industriväggen finner ni sovrummet, här får ni plats med en 120 cm säng samt sängmöblering till. Genom vardagsrummet har ni accses till bostadens balkong om 7.5 kvm, här kan ni avnjuta många kvällar med nära och kära. Balkongen är enkel att möblera och mysighetsfaktorn är enorm! Denna pärla får ni verkligen inte missa! Varmt välkommen på visning!


Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 285 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.