Fregattvägen 75, 2 tr / Gröndal / Stockholm

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
3 857 kr/mån
Driftkostnad
409 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fregattvägen 75, 2 tr såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trivsam tvåa i grönt område på lugn återvändsgata i natursköna Gröndal med närhet till både till sjön Trekanten, Mälaren och vackra Vinterviken. Välplanerad bostad med genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Charmigt 50-tals kök i original med snedställda överskåp, lättmöblerat vardagsrum med stor balkong i västerläge med fin eftermiddagssol, rymligt sovrum och stambytt badrum. Vackra golv med längående trätiljor av gran i hall och sovrum. Säkerhetsdörr. Persienner i fönstren. Två förråd i källaren. Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering. Stor HSB-förening med parkeringsplatser, flera tvättstugor, bastu, grillplats och övernattningslägenhet. Ca 5-10 minuters gångavstånd till tvärbana och bussar i Gröndals centrum. Snabbt tillträde är möjligt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.