Frejgatan 48 A

Frejgatan 48 A


Vasastan— Stockholm

Frejgatan 48 AVasastan— Stockholm

Letar du efter 2:an med förutsättningar att bli en 3:a?

Möjlig 3:a! Välkommen till denna hemtrevliga bostad belägen i ett vackert sekelskifteshus med en avslappnad atmosfär. Lägenhetens 58 kvm har dessutom de perfekta förutsättningarna för att kunna omvandlas till en 3.a!
Med den rätta adressen för dig som söker närhet till härliga grönområden och stadens puls men som samtidigt uppskattar ett rofyllt hem med karaktär. Här finner du en harmonisk kombination av bekvämlighet och charm, med detaljer som djupa nischer, högt i tak, vackra trägolv och ett vackert rundat fönsterparti i vardagsrum.


Vardagsrummet är ljust och socialt planerat, det rundade fönsterpartiet ger rummet extra karaktär. Här finns plats för både soffgrupp och matplats.

Det vita köket är välplanerat och erbjuder generösa arbetsytor. Här finns även en diskmaskin för extra bekvämlighet. Kökets design med svartvitt klinkergolv skapar en trevlig bistrokänsla.

Sovrummet är generöst med ett stort vacker fönster beläget mot innergården. Här finns utrymme för dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler. En garderobsvägg ger gott om förvaring.
Det fräscha badrummet är stilrent inrett i grått med golvvärme och duschhörna.

Praktisk hall med klinkergolv och en vacker tidstypisk hatthylla.

Till lägenheten hör ett vinds-förråd för extra förvaring.

Bostaden är centralt belägen i populära Vasastan med breda paradgator och charmiga kvarter. Området erbjuder mataffärer, gym, bagerier och ett brett utbud av restauranger, bland annat den italienska restaurangen Linguini som ligger i gatuhuset och är mycket uppskattad av föreningens medlemmar. Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar, tunnelbanans gröna linje och pendeltåg från Odenplan.


En stabil och äkta bostadsrättsförening som äger marken.
22 bostadsrätter och 1 hyresrättslokal.
Tillgång till tvättstuga och en trivsam innergård med utemöbler och grillmöjligheter.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 622 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
Bv
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Frejgatan såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Frejgatan.

Boka värdering
Elenore Lövgren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad