Fridhemsgatan 33

Fridhemsgatan 33

Slutpris

7 575 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fridhemsgatan 33


Slutpris
7 575 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Vacker sekelskiftes 3:a med balkong mot innergården!

Varmt välkomna till Fridhemsgatan 33, en vacker sekelskiftesfastighet från 1904 mitt i hjärtat av Kungsholmen.

Redan när ni kommer in i trapphuset möts ni av vackra sekelskiftesdetaljer i form av stuckaturer, bröstpaneler och snickerier. Originaldetaljerna följer med in i bostaden och ni möts av en otrolig rymd direkt när ni stiger in genom dörren. Det här är en bostad som bjuder på en fin kombination mellan det nya och det tidstypiska. Genomgående planlösning med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck, vilket skapar ett fint ljus i hela lägenheten. Många fina attribut speglar byggåret, såsom generös takhöjd, stora fönsterpartier, spanjoletter, stuckatur, spegelindelade dörrar och fina trägolv som löper genom bostaden.

Välkomna till välplanerade kvadratmeter fördelade på två sovrum, stora gemensamma ytor och gott om förvaring. Kök och vardagsrum möts i den öppna planlösningen, vilket ger en social yta som bjuder på många tillfällen för umgänge med vänner och familj. Köket är fullt utrustat och har gott om förvaring i både över- och underskåp. Köksön skapar en naturlig avskärmning från vardagsrummet, men även extra bänkyta att duka upp middagen på. Ni har goda förvaringsmöjligheter i klädkammare som ligger vägg i vägg med köket, där det även finns en praktisk lösning med tvättmaskin. Båda sovrummen vetter mot den lugna innergården vilket skapar en rofylld atmosfär. Här har ni förvaring i båda sovrummen och från det större sovrummet når ni även till den härliga balkongen. Balkongen ligger mot lugnt gårdsläge med många soltimmar. Här njuter ni av varma sommarkvällar eller en kopp kaffe på morgonen.

Det här är en perfekt 3:a för er som älskar sekelskifte, originaldetaljer, sociala gemensamma ytor, gott om förvaring och vill bo i en stabil förening med närhet till allt! Låter det här som en bostad för er? Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

På Fridhemsgatan 33 bor du i absolut bästa toppläge, med stabil förening och läge i ett. Här bor du i hjärtat av Fridhemsplan med 100m till Willys, Lidl, Coop, två ICA och shopping vid Västermalmsgallerian. Även direkt närhet till flera gym såsom SATS, Fitness24Seven och Nordic Wellness. Inom 100m har ni tunnelbana och flera bussar som enkelt tar er runt stan! Föreningen består av 43 st bostadsrättslägenheter och ligger på adresserna Fridhemsgatan 31-35. Här bor ni i en förening som har god ekonomi och många av de stora renoveringarna i ryggen. Föreningen äger marken och har en låg belåning om 4525:-/kvm.


Boarea
68 kvm
Avgift
4 465 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1,5 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fridhemsgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.