Gjutargatan 12

Gjutargatan 12

Slutpris

3 325 000 kr


Kungsholmen— Stockholm — Stockholm

Gjutargatan 12


Slutpris
3 325 000 kr

Kungsholmen— Stockholm — Stockholm

Välplanerad 2:a i skuldfri förening!

- Skuldfri förening
- Stambyte genomfört
- Föreningen äger marken
- Vindsförråd

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a i en skuldfri förening. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp, mediamöbel samt matplats. I vardagsrummet finns stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Köket är renoverat med förvaring i över- och underskåp. Det maskinella består av gasspis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Lägenheten har även bra med förvaringsmöjligheter med klädkammare i bostaden och ett tillhörande vindsförråd.

Bostadsrättsföreningen Skutan 26 bildades 1988 och består av 49 bostadsrättslägenheter. Föreningen disponerar även två hyresrättslokaler som är uthyrda på kommersiella villkor. Låg avgift i stabil, äkta förening som äger marken. Det finns två garageplatser i föreningen, dessa finns på Svarvargatan. Föreningen är fördelad på Svarvargatan 8 och Gjutargatan 12.

Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. I närheten finns det goda kommunikationer med T-bana och bussar. Ett antal restauranger finns i närheten liksom flera närbutiker. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information kring pris och visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 998 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-11-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Gjutargatan såldes av oss 2022-11-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gjutargatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.