Grevgatan 23 B, 2 tr ög

Grevgatan 23 B, 2 tr ög


Östermalm— Stockholm

Grevgatan 23 B, 2 tr ög



Östermalm— Stockholm

Ljus, välplanerad etta - Stor balkong mot lugn innergård - Fungerande kakelugn - Anno 1878

Ljus, mycket välplanerad etta i ståtlig fastighet anno 1878 med väl tilltagen balkong och vacker fungerande kakelugn. Unikt toppläge på Östermalm, invid Strandvägen. Fönster i två väderstreck, lugnt belägen mellan två gårdar. Balkong mot föreningens ena lummiga, lugna innergård i syd/öst-läge och sol från förmiddag till tidig eftermiddag. Separat, rymligt kök med bra arbetsyta, förvaring och plats för matbord. Ljust allrum med utgång till balkongen och vacker fungerande kakelugn i vitt, med ståtlig krona. Sekelskiftescharm med generös takhöjd, takrosetter och stuckatur. Fräscht, nyrenoverat (2021) badrum med ljust klinkergolv och kaklade väggar. Tak, väggar och snickerier målades om 2018. Bra förvaring i lägenheten med klädkammare, smarta skrymslen och generöst förråd på vinden om ca 7 kvm golvyta.

Äkta förening med god ekonomi som äger marken. Fastigheten består av ett gatuhus och två gårdshus med mycket vacker innergård. Ståtlig fastighet från 1878 med absolut toppläge på Östermalm.

Välkommen till hjärtat av Östermalm, invid Strandvägen och allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. För den hälsomedvetna finns flertalet bra alternativ, bland annat Doctor Salad som du hittar på Sibyllegatan intill Östermalmstorg. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på omåttligt populära Wienercaféet. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje (Östermalmstorg) och flertalet innerstadsbussar.


Boarea
25 kvm
Avgift
1 484 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Grevgatan såldes av oss 2022-02-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Grevgatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.