Grönbrinksgatan 9 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 203 kr/mån
Driftkostnad
1 025 kr/mån
Rum
3 rum (0 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grönbrinksgatan såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Grönbrinksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan till salu! Ett unikt penthouseboende på Liljeholmskajen! Högst upp i huset med fönster i tre vädersträck ligger denna ljusa och fina 3:a (kan bli en 4:a) som som upplevs som större tack vare de glasade fönsterparierna som sträcker sig längs med lägenhetens kortsida. Generöst vardagsrum med öppen planlösning till kök. Stor kungsbalkong i härligt solläge som ligger väl skyddat mot insyn. Fri utsikt upp mot Nybodahöjden. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt fönster. Två sovrum varav ett går att göra om och på så vis få ytterligare ett rum. Här bor du centralt, mitt i området med bekvämt badrocksavstånd till badbryggan Liljeholmskajen. En lägenhet som måste upplevas - en lägenhet för dig som söker någonting utöver det vanliga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.