Hammarby Allé 61, pl 7

Hammarby Allé 61, pl 7

Slutpris

6 290 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 61, pl 7


Slutpris
6 290 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högt belägen 4:a med två balkonger!

Högt belägen 4:a med sol stor del av dagen fördelat på två balkonger. Det första som slår en är det generösa antalet fönsterpartier som ger bostaden ett otroligt ljusflöde.
En speciell aspekt med bostaden är att köket är separat från vardagsrummet. Men ytan som erbjuds ger möjlighet till de större sällskapen både kring matplats, men även de sociala delarna i vardagsrummet.
Här kan du njuta av balkonger i motsatta lägen. Ena balkongen ligger i söderläge och är inglasad, vilket ger dig sol hela dagen och är perfekt för att odla växter och njuta av utomhusmåltider. Den andra balkongen är i norrläge och ger dig möjlighet att njuta av sen kvällssol sommartid. Vidare erbjuder den södervända balkongen dig sjöstadspulsen och stadskänslan, medan nordvästvända balkongen erbjuder ett innergårdsläge med utsikt över grönska, Sofia kyrka och takåsar.

Bostaden är välplanerad, vilket gör att utrymmet används effektivt. Här är det lätt att inreda och skapa en personlig atmosfär som passar dina behov och önskemål. Förvaringsmöjligheterna i bostaden är utöver det vanliga, här finns en väl tilltagen klädkammare och gott om ytterligare förvaringsmöjligheter för den som behöver. Källarförråd tillhör bostaden.

Bostaden disponeras idag som en 4:a med ytterligare ett sovrum utan fönster som med fördel kan användas som extra förvaring för den som behöver.

Stor förening med 124 lägenheter där föreningen innehar 5 hyreslokaler som genererar intäkter. Se därtill att föreningen även äger marken.


Boarea
88.5 kvm
Avgift
6 652 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2024-04-12

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2024-04-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.