Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hantverkargatan 18, 5 tr

Fantastisk våning om 6 rum och kök med låg avgift!

Högst upp i fastigheten på attraktiv adress invid Kungsholms torg finner ni denna unika och förtjusande våning om 176 kvm fördelade på 6 rum och kök med låg avgift. En underbar våning som delvis karaktäriseras av snickerier som vackra pardörrar, originalgolv, stora fönsterpartier mot Hantverkargatan, djup nisch och stuckatur samt en takhöjd som ger otrolig rymd till våningen. Här samverkar det funktionella ihop med vackert bevarade originaldetaljer. Den spatiösa terassen som ligger mot den lugna innegården bjuder på ett soligt västerläge. Våningen har en tilltalande och spännande arkitektur och planlösning där den första delen skapar en känsla av social samvaro. Resterande del karaktäriserar våningens privata sfär med tre sovrum, badrum och rymligt kök. Här bor du intill grönskande områden såsom Rålambshovsparken samt med direkt närhet till citypulsen. Bo i en mycket solid förening i välskött fastighet! Varmt välkoma på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Hantverkargatan 18, 5 tr
Slutpris: 18 050 000 kr
Boarea: 176 kvm
Avgift: 2 815 kr/mån
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hantverkargatan
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.