Hantverkargatan 18, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Fantastisk våning om 6 rum och kök med låg avgift!

Slutpris
18 050 000 kr
Boarea
176 kvm
Avgift
2 815 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2017-01-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i fastigheten på attraktiv adress invid Kungsholms torg finner ni denna unika och förtjusande våning om 176 kvm fördelade på 6 rum och kök med låg avgift. En underbar våning som delvis karaktäriseras av snickerier som vackra pardörrar, originalgolv, stora fönsterpartier mot Hantverkargatan, djup nisch och stuckatur samt en takhöjd som ger otrolig rymd till våningen. Här samverkar det funktionella ihop med vackert bevarade originaldetaljer. Den spatiösa terassen som ligger mot den lugna innegården bjuder på ett soligt västerläge. Våningen har en tilltalande och spännande arkitektur och planlösning där den första delen skapar en känsla av social samvaro. Resterande del karaktäriserar våningens privata sfär med tre sovrum, badrum och rymligt kök. Här bor du intill grönskande områden såsom Rålambshovsparken samt med direkt närhet till citypulsen. Bo i en mycket solid förening i välskött fastighet!

Varmt välkoma på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration