Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Hantverkargatan 18, 5 tr

Fantastisk våning om 6 rum och kök med låg avgift!

Högst upp i fastigheten på attraktiv adress invid Kungsholms torg finner ni denna unika och förtjusande våning om 176 kvm fördelade på 6 rum och kök med låg avgift. En underbar våning som delvis karaktäriseras av snickerier som vackra pardörrar, originalgolv, stora fönsterpartier mot Hantverkargatan, djup nisch och stuckatur samt en takhöjd som ger otrolig rymd till våningen. Här samverkar det funktionella ihop med vackert bevarade originaldetaljer. Den spatiösa terassen som ligger mot den lugna innegården bjuder på ett soligt västerläge. Våningen har en tilltalande och spännande arkitektur och planlösning där den första delen skapar en känsla av social samvaro. Resterande del karaktäriserar våningens privata sfär med tre sovrum, badrum och rymligt kök. Här bor du intill grönskande områden såsom Rålambshovsparken samt med direkt närhet till citypulsen. Bo i en mycket solid förening i välskött fastighet!

Varmt välkoma på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Hantverkargatan 18, 5 tr
Slutpris: 18 050 000 kr
Boarea: 176 kvm
Avgift: 2 815 kr/mån
Driftkostnad: 1 410 kr/mån
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hantverkargatan