Hildebergsvägen 26 / Liljeholmskajen- Årstaberg / Stockholm

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 793 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2016-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hildebergsvägen såldes av oss 2016-04-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hildebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen- Årstaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilsäker storstadsoas med rätt läge på Hildebergsvägen. Med Liljeholmskajen och Mälaren på kort promenadavstånd bor du här i en fin och modern 3:a med utgång till två lummiga uteplatser. Samtidigt som du får bostadsrättens alla bekvämligheter kan du njuta av utelivet på din trädgårdsliknande uteplats om sommarkvällarna. Lägenheten är genomgående med riktigt kök och vardagsrum med stora fönsterytor. Här finns sovrum för dubbelsäng och ingång till klädkammare, barnrum med förvaring i garderob och helkaklat badrum med badkar och tvättstugeavdelning. Smakfull bostad med välplanerade ytor, ljusa ytskikt och ekparkett i alla rum. Källarförråd, garage och parkeringsplatser finns i föreningen. Bekvämt som ett radhus, tryggt och enkelt som en bostadsrätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.