Högalidsgatan 50 B, 1 tr

Högalidsgatan 50 B, 1 tr


Hornstull / Södermalm— Stockholm

Högalidsgatan 50 B, 1 trHornstull / Södermalm— Stockholm

Mysigt läge i gårdshus med balkong - Fastighet från 20-talet med god ekonomi

Fantastiskt mysig lägenhet i attraktivt kvarter invid Hornstull. Här bor du med lugnt läge i gårdshuset utan insyn. Lägenheten har mycket charm bevarad från byggnadsåret, här finns vackra brädgolv, stora spröjsade fönster med spanjonetthandtag, serveringsskåp och högt i tak. Nyrenoverat och utbyggt badrum ger hög standard och här är det förberett för tvättmaskin. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där de helglasade pardörrarna mot balkongen ger fint ljusinsläpp. Stilrent kök med diskmaskin, kyl/frys och gasspis. Här finns både vackert serveringsskåp och skafferi.

Föreningen är gammal och stabil med god ekonomi i hyresintäkter från lokalerna. Föreningens medlemmar har tillgång till den mycket mysiga innergården som sommartid är full med blommor och planteringar.

Utanför porten finns Högalidsparken och Hornstull med dess stora utbud av service precis runt knuten. Hornstull erbjuder oslagbara kommunikationsmöjligheter med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar. Härliga promenadstråk längs vattnet badmöjligheter. Mängder med mysiga cafeér, restauranger och butiker.


Boarea
38 kvm
Avgift
1 897 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Högalidsgatan såldes av oss 2023-12-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Högalidsgatan.

Boka värdering
Lena Svartström
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Tobias Söderberg
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad