Högbergsgatan 22, Vån 2

Högbergsgatan 22, Vån 2

Slutpris

2 580 000 kr


Södermalm— Stockholm

Högbergsgatan 22, Vån 2


Slutpris
2 580 000 kr

Södermalm— Stockholm

Välplanerad etta med fiskbensparkett, hörnfönster och ett av Södermalms bästa lägen!

Välplanerad etta med populära attribut så som fiskbensparkett och hörnfönster! Här bor ni med ett av Södermalms bästa lägen där ni kan promenera runt kvarteret för att få en magisk utsikt över Skeppsholmen och vår huvudstads vackra vattendrag. Om du istället önskar stanna hemma så kan du höra Katarina Kyrkans klockor klinga om du lämnar köksfönstret på glänt. Allrummet är rymligt med gott om utrymme för en säng, soffa, mediamöbel och matplats. Rummet har ett härligt ljusflöde ifrån ett stort hörnfönster. I samband med vardagsrummet finner ni köket som har gott om förvaring via flertalet över- och underskåp. Badrummet är fräscht, har golvvärme och i hörnet intill kommoden är det förberett för tvättmaskin. Hallen har gott om utrymme för avhängning via krokar, hatthylla, överskåp och en inbyggd garderob. Ett källarförråd hör till bostaden.

Brf Fjällpalatset är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och omfattar 36 st bostadsrätter, 1 st hyresrätt (denna anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt) samt 2 hyresrättslokaler som ger intäkter till föreningen. Som medlem har du tillgång till en gemensam innergård, tvättstuga, cykelställ och sopnedkast. Flera av de stora renoveringarna är gjorda så som stambyte 2008 samt takrenovering 1996 och 2002. Idag finns inga beslutade avgiftsförändringar (uppgift kontrollerad med styrelsen 2022-07-30).

Här bor du på ett eftertraktat läge i historiska kvarter med Götgatans mångsidiga shopping och Mosebackes intensiva folkliv runt hörnet. Trots detta upplevs området som lugnt och med många vackra kulturfastigheter och Katarina Kyrkans vackra torn. Några favoriter i området som inte bör missas är Södra Teatern med deras Jazzbrunch, mikrobryggeriet Omnipollos hatt och Wood Stockholm. Uppe på Katarinaberget har du en enastående utsikt med härliga promenadstråk längs Fjällgatan eller Katarinavägen. Strosa runt längs kullerstensgatorna och ta en fika på Stockholms mysigaste kafé vid Mosebacke Torg. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna och röda linje (Slussen) samt pendeltåg (Stockholm Södra) och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Välkommen på visning!


Boarea
24 kvm
Avgift
1 942 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2022-08-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.