Jungfrugatan 28, 1/2 tr / Östermalm / Stockholm

Lägenhet utöver det vanliga med spännande planlösning och vackra detaljer!

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
1 929 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1/2 tr (Hiss finns)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jungfrugatan såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Jungfrugatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bästa läge på Östermalm finns nu möjlighet att förvärva denna exklusiva bostad med noga utvalda materialval och en planlösning utöver det vanliga! Här samsas interiörer med originaldetaljer som stuckaturer, speglade dörrar stora generösa fönster och högt i tak. Snyggt kök i mörkgrönt från Picky Living. Fullt utrustat med hög maskinell standard från Siemens. Badrum med blandare från Tapwell. Genom hela bostaden löper fiskbensparkett på golvet. Vissa delar av bostaden har en takhöjd om 4 meter.

Här bor du mitt på Östermalm med hela Stockholms nöjesutbud och trevliga restauranger runt hörnet. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration