Kammakargatan 33 A, 1 tr,  Över Gård

Kammakargatan 33 A, 1 tr, Över Gård

Slutpris

6 075 000 kr


Vasastan— Stockholm

Kammakargatan 33 A, 1 tr, Över Gård


Slutpris
6 075 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus, välplanerad och stilrent renoverad sekelskiftestvåa med braskamin!

Ljus och välplanerad sekelskiftestvåa i mycket bra skick. Lugnt belägen över idyllisk innergård med alla fönster mot gården. Stilrent renoverat kök (2022) samt helkaklat badrum med smakfulla materialval, delvis renoverat 2022. Fungerande braskamin skapar charm och känsla. Sekelskiftescharm med högt i tak (3,25 m), takrosetter, stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Stora, eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. För extern förvaring finns ett rymligt vindsförråd, ca 6 kvm. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1906 med vackert trapphus.

Attraktivt och lugnt läge i hjärtat av Vasastan med Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Tegnérlunden precis runt hörnet. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det växande trekantstorget har Gustaf Vasa-kyrkan i ena kanten samt Stadsbiblioteket den andra. Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken. I närheten finns Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Närhet till mycket goda kommunikationer (T-banenätets alla linjer, stadsbussar, Arlandabussar och Arlanda express).


Boarea
66 kvm
Avgift
4 086 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 4
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kammakargatan såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kammakargatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.