Sök Meny
Såld

Stockholm - Vasastan / Odenplan / Karlbergsvägen 23, 1 tr

Ljuvlig sekelskiftesfyra, möjlig femma, i hjärtat av Vasastan!

Varmt välkomna till en otroligt fin och välplanerad sekelskiftesbostad på Karlbergsvägen/Hälsingegatan. Lägenheten har hörnläge med stora fönster i tre väderstreck som bjuder på generöst ljus i alla rum som är smakfullt färgsatta och med genomgående trägolv. Fastigheten uppfördes 1893 och lägenheten har ett flertal välbevarade originaldetaljer så som väl tilltagen takhöjd, höga golvsocklar, speglade dörrar och takstuckaturer. Planlösningen disponeras enligt följande; välkomnande entré och inre möblerbar hall med anslutning till det lyxiga duschrummet med mässingsdetaljer. Tre ordentliga sovrum, två mindre och ett större, alla rofyllda med stora fönster och plats för både sängar och skrivbord. Vardagsrummet är mycket inbjudande och med gott om utrymme för både mat- och soffgrupp. Köket är fint med hög maskinell standard och matplats.

Här bor ni på bästa adress mitt i Vasastan med närhet till allt en familj kan önska - grönområden och parker, skolor och förskolor, restauranger, caféer och goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Vasastan / Odenplan
Karlbergsvägen 23, 1 tr
Slutpris: 10 500 000 kr
Boarea: 123 kvm
Avgift: 4 224 kr/mån
Driftkostnad: 800 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-10-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Karlbergsvägen