Karlbergsvägen 23, 1 tr / Vasastan / Odenplan / Stockholm

Ljuvlig sekelskiftesfyra, möjlig femma, i hjärtat av Vasastan!

Slutpris
10 500 000 kr
Boarea
123 kvm
Avgift
4 224 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlbergsvägen såldes av oss 2017-10-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan / Odenplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en otroligt fin och välplanerad sekelskiftesbostad på Karlbergsvägen/Hälsingegatan. Lägenheten har hörnläge med stora fönster i tre väderstreck som bjuder på generöst ljus i alla rum som är smakfullt färgsatta och med genomgående trägolv. Fastigheten uppfördes 1893 och lägenheten har ett flertal välbevarade originaldetaljer så som väl tilltagen takhöjd, höga golvsocklar, speglade dörrar och takstuckaturer. Planlösningen disponeras enligt följande; välkomnande entré och inre möblerbar hall med anslutning till det lyxiga duschrummet med mässingsdetaljer. Tre ordentliga sovrum, två mindre och ett större, alla rofyllda med stora fönster och plats för både sängar och skrivbord. Vardagsrummet är mycket inbjudande och med gott om utrymme för både mat- och soffgrupp. Köket är fint med hög maskinell standard och matplats.

Här bor ni på bästa adress mitt i Vasastan med närhet till allt en familj kan önska - grönområden och parker, skolor och förskolor, restauranger, caféer och goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration