Hammarby allé 173

Hammarby allé 173

Slutpris

9 550 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby allé 173


Slutpris
9 550 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Familjefyra med högt i tak & våningskänsla!

- Ekonomiskt stark & trygg förening med väldigt låg avgift och allt inkluderat (även el).
- Högt i tak (högsta punkten är bland annat i vardagsrummet och är 4.2 m).
- Påkostad renovering gjord 2021.

Varmt välkomna till ett hem med det lilla extra! Här möts ni av en slående takhöjd som skapar en känsla och boendestandard du sent kommer att tröttna på. Den extra takhöjden finns på tre platser i bostaden, i vardagsrummet samt sovrummen som ligger närmast i anslutning till vardagsrummet. Helt renoverat och nytt måttanpassat kök som är utrustat med vitvaror från Smeg. Välplanerad bostad med bra fördelad yta på sovrummen som är 12,6/12.0/13.0 kvm. Balkongen nås både från vardagsrummet och sovrummet, den ligger helt ostört utan insyn och har ett syd-/västläge. Vardagsrummet bjuder på härliga ytor och ljusflöde från fantastiska fönsterpartier där många sena kvällar kommer njutas av. Önskar man plats för matbord i vardagsrummet så finns gott om plats för detta, annars finns en matplats välplacerat intill köket. I hallen finns klinkergolv av vacker sten, akustikpaneler och en garderobsvägg med platsbyggd förvaring. Golvet är av ett ljust, sobert plankgolv i ek som faller in stilrent med resterande interiör. Badrum och gäst WC med kommoden i likadant utförande som skapar en röd tråd. Badrummet är utrustat med samtliga nödvändigheter och god förvaring. Badkar som tillhör bostaden finns om så önskas.

Föreningen förvaltar och hyr ut 9 lokaler med stabila hyresgäster, däribland Systembolaget och Max, vilka bidrar till en välbärgad förening. Här har föreningen investerat i både solceller och bergvärme. Garage finns i föreningen med 62 av 64 platser som är försedda med laddmöjlighet (för mer information om ledig garageplats finns, vänligen kontakta mäklaren). Rymligt källarförråd tillhör bostaden, dessutom finns externa källarförråd att hyra i föreningen med separat kö. Välkomna till en av Sjöstadens mest stabila föreningar och ett boende ni sent kommer glömma!


Boarea
105 kvm
Avgift
5 170 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-05-22

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby allé såldes av oss 2024-05-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.