Karlsviksgatan 7, 2tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 915 000 kr
Referensnummer
143 950
Boarea
45 kvm
Avgift
2 700 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsviksgatan 7, 2tr såldes av oss 2014-09-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väl disponerade 1,5:a om ca 45 kvm belägen på 2 trappor i brf med de stora renoveringarna bakom sig. Här erbjuds ett stort och ljust vardagsrum med gediget ljusinsläpp via fönsterpartier mot gata. Stambytt badrum med tvättmaskin, förvaringsmöjligheter och ett kök med gott om arbetsytor samt sittplats invid fönster för dig och fyra vänner. Här bor du i direkt närhet till allmänna kommunikationer, livsmedelsbutik, caféer på mycket attraktiv adress med Mälarens vatten samt Rålambshovsparken som granne.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.