Karlsviksgatan 7 / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 700 kr/mån
Driftkostnad
225 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2015-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsviksgatan såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlsviksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till ett boende på nedre Kungsholmen med Rålambshovsparken och Riddarfjärden runt hörnet. Denna väldisponerade lägenhet om ca 45 kvadratmeter är belägen 2 tr upp i huset och erbjuder renoverade ytskikt, gediget ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och ett trivsamt kök. Lägenheten håller hög klass med hög nivå på finish och detaljer. Belägen i välskött fastighet med synnerligen välmående förening. Läget erbjuder närhet till både buss och tunnelbana. I området finns gott om caféer, lekparker och lokala livsmedelsbutiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.