Karlsviksgatan
Karlsviksgatan
Hampus Schöllin, ansvarig mäklare i Stockholm Kungsholmen
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare

Karlsviksgatan
Kungsholmen/Norr Mälarstrand— Stockholm

KarlsviksgatanKungsholmen/Norr Mälarstrand— Stockholm

Nyrenoverad 3:a i toppskick i två väderstreck med fransk balkong!

Välkomna till denna nyrenoverade 3:a i toppskick. Välplanerad lägenhet med tidsenliga detaljer som fiskbensparkett och gedigna fönster! Fransk balkong mot innergård och nyrenoverat kök, badrum och golv. Här bor ni med direkt närhet till naturen. Bostaden är belägen i en vacker fastighet från 20-talet och präglas av generös takhöjd, spröjsade fönster och vackert nyslipade fiskbens ekparkettgolv. Detta i kombination med det välkomnande köket, rymliga badrummet samt de genomgående ljusa och fina ytskikt gör det till ett hem att trivas i.

Brf Gjuteriet 4 är en stabil och välskött förening som äger marken och en vacker fastighet med byggår 1926. Föreningen består av 84 bostadsrätter och 2 hyreslokaler på adresserna Fridhemsgatan 12A-B och Karlsviksgatan 9. Ekonomin i föreningen är god. Föreningen har under de senaste åren genomfört många stora renoveringar. Under 2015 sålde man även råvinden för exploatering till vindslägenheter vilket inbringade kapital till föreningen. Föreningens medlemmar har tillgång till bland annat två tvättstugor, övernattningslägenhet som kan hyras, innergård med utemöbler och grill, cykel-/barnvagnsförråd samt cykelställ på gården. I området på omkringliggande gator råder boendeparkering.

Här bor ni på en av nedre Kungsholmens mest eftertraktade adresser, med direkt närhet till grönområden och innerstadens puls. Endast ett stenkast bort har du Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand med trevliga caféer och uteserveringar samt fina promenadstråk längs Mälarens glittriga vatten. Med en kort promenad når du shoppingstråken kring Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med stort utbud av service, mat och shopping. Utmärkta kommunikationer finns i området i form av Fridhemsplans T-bana (grön och blå linje), flertalet bussar samt Flygbussarna som smidigt tar dig till Arlanda.


Referensnummer
433 050
Boarea
71 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta Hampus för mer information kring visningsmöjligheter.

Hampus Schöllin
Ansvarig mäklare
Talar även Engelska

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktop

Nedförsbacke till Norr mälarstrand och vattnet!
Karlsviksgatan

Nedförsbacke till Norr mälarstrand och vattnet!

Hör av er så kan jag berätta mer om just den här lägenheten!
Karlsviksgatan

Nedförsbacke till Norr mälarstrand och vattnet!

Intresserad?

Hör av er så kan jag berätta mer om just den här lägenheten!

Planlösning med två bra sovrum!
Planlösning

Planlösning med två bra sovrum!Planlösning

Området

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hampus!

Hampus Schöllin
Ansvarig mäklare
Talar även Engelska

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.