Katarina Västra kyrkogata 4 B, 1,5 tr, Ö G / Södermalm / Stockholm

Välplanerad sekelskiftestvåa med lugnt toppläge på Södermalm!

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 582 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Katarina Västra Kyrkogata såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Katarina Västra Kyrkogata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och välplanerad sekelskiftestvåa med absolut toppläge i hjärtat av Södermalm. Lugnt belägen över idyllisk innergård med alla fönster mot den fina innergården. Stora, eleganta fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och smakfullt renoverat badrum. Högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv.
Ypperlig förvaring med ett flertal klädkammare och garderober. För extern förvaring finns ett stort källarförråd om ca 12 kvm. Stilfull fastighet anno 1915 med vackert trapphus. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på Södermalm med populära Mosebacke Torg, Södra Teatern och Björns trädgård i närområdet. Kort promenad till Nytorget som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Vitabergsparken finns i närheten som erbjuder en grönskande oas mitt bland husen. Området erbjuder mycket goda kommunikationer med tunnelbana Medborgarplatsen och Slussen, pendeltåg Södra station samt flera busslinjer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.

Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.

Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.